Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Δελτίο Τύπου για τις δηλώσεις κ. Βαγιωνά


Σχετικό έγγραφο
Προς μεγάλη μου έκπληξη και λύπη πληροφορήθηκα την συνέντευξη του μέχρι προ δύο ημερών συνυποψηφίου μου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Βαγιωνά σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, κατά την οποία μεταξύ άλλων πολλών αναφέρθηκε και στο όνομά μου.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλω να αναφέρω τα εξής:
ειπώθηκε ότι δήθεν υπάρχουν «μερικές δεκάδες αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου περί κακοδιαχείρισης και καταλογισμού» και ότι «δεν εκκρεμούν ποινικές αλλά ηθικές (;;;) διώξεις εις βάρος μου». Είναι, βέβαια, απορίας άξιον για ποιο λόγο ο κ. Βαγιωνάςθυμήθηκετις δήθεν αποφάσεις τρία χρόνια και πλέον μετά από την παραίτησή μου από την θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής και μόλις ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του στο ψηφοδέλτιο Χαλκιδικής.
Παραθέτω, λοιπόν, προς ενημέρωση κάθε Χαλκιδικιώτη και Χαλκιδικιώτισσας, το με αριθμό πρωτοκόλλου 3.712/09.04.2012 έγγραφο του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής (το οποίο και αυτούσιο επισυνάπτω), στο οποίο ρητώς και κατηγορηματικώς και χωρίς να καταλείπεται το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης αναφέρονται τα ακόλουθα: «Σε απάντηση της παραπάνω σχετικής αίτησης, με την οποία μας ζητάτε να ενημερωθείτε για την ύπαρξη ή όχι διοικητικών ή δικαστικών ερευνών ή εκκρεμοτήτων που αφορούν της θητεία σας και το πρόσωπό σας ως Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής κατά το διάστημα από το διορισμό σας ως Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής κατά το διάστημα από το διορισμό σας την 8η/10/2004 μέχρι την παραίτησή σας την 3η/3/2009, ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ.». Φρονώ ότι ο σχολιασμός περιττεύει.
Είναι πραγματικά λυπηρό παραμονές μίας τόσο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, που το διακύβευμα είναι το μέλλον της χώρας και όχι το ποιος και για ποιόν λόγο συμμετέχει ή όχι σε ένα ψηφοδέλτιο, να απασχολούμε τους Χαλκιδικιώτες και τις Χαλκιδικιώτισσες με τέτοιου είδους συμπεριφορές και νοοτροπίες. Συμπεριφορές που υποβάθμισαν όχι μόνον τον πολιτικό βίο της χώρας αλλά υποβάθμισαν την αξιοπρέπειά μας, υποβάθμισαν την ζωή μας.
Αυτές ακριβώς τις συμπεριφορές πρέπει να αλλάξουμε, από αυτές τις νοοτροπίες να απαλλαγούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.